cheesecake Josephine

 Cheesecake Tante Josephine

 Ingrediënten:
1 pakje petit beurre koekjes
110 g boter
4 blaadje gelatine
400 g Philadelphia kaas
100 ml citroensap van Monin ( of gelijkaardig)
1 blikje gecondenseerde melk (gesuikerd)
100 ml Baileys
1 takje munt

 Bereiding:

  1. Doe de koekjes in de keukenrobot en draai ze tot ze verkruimeld zijn
  2. Smelt de boter
  3. Doe de koekjes en de boter in een kom en meng het geheel tot een pasta
  4. Doe deze pasta in een springvorm en plaats in de koelkast
  5. Smelt de gelatine in een beetje water
  6. Doe de kaas in een kom en klop deze los doe de gelatine en het citroensap erbij en roer goed door
  7. Doe nu de geconderseerde melk erbij en meng alles goed tot een gladde massa
  8. Voeg de Baileys er bij en goed omroeren
  9. Doe het mengsel van kaas boven op de koekjespasta zorg dat deze tot boven toe is gevuld
  10. Plaats het geheel nu in de koelkast voor minstens 1 nacht.
  11. Neem de springvorm af en versier met een takje munt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s